Accu Flevoland neemt een uitdagend stuk sponsoring over voor 2023/24

Accu Flevoland neemt een uitdagend stuk sponsoring over voor 2023/24

Accu Flevoland (voorheen triple7 automotiveparts) is de specialist in accu’s, batterijen en toebehoren met een zeer breed assortiment. In ons magazijn te Dronten ( Flevopolder ) hebben wij 200 verschillende accu’s op voorraad, en met onze ruime ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven welke accu u het beste kunt gebruiken.

 

Met onze ruime voorraad en met onze eigen route dienst kunnen wij snel leveren. Ons assortiment bestaat uit start accu’s, semi tractie accu’s, tractie accu’s en deep cycle accu’s. In dit assortiment kunnen wij u nog adviseren om b.v. te kiezen voor een lood zuur accu of een calcium, AGM, GEL of Lithium ion kortom voldoende keuze mogelijkheden om langdurig plezier te hebben van uw aankoop.

 

Tot onze klantenkring behoren o.a. garage houders, transport sector, beroeps scheeps vaart en natuurlijk ook de plezier scheeps vaart en ook voor de agrarische sector leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteits accu’s maar ook voor uw caravan of camper, golfkar, hoogwerker, aggregaat, motorfiets of back up batterijen voor uw alarm systeem.

Als u nog vragen heeft of een prijsopgave wilt hebben dan verzoeken wij contact met ons op te nemen 0321-384132

                            
https://accuflevoland.nl

Ook sponsor worden?

Help ons een handje mee.

Neem contact met ons op